NAVIGERING

close
Start / Utställare /

ATG

Välkommen till ATG

ATG

I över 45 år har vi verkat i hästsportens tjänst – och det tänker vi fortsätta med. Hela vårt överskott går tillbaka till våra ägare, det vill säga den svenska trav- och galoppsporten. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Här vill vi presentera en liten del av ATG:s olika engagemang i hästväg.

Se våra erbjudanden keyboard_backspace
Start / Utställare /

ATG

Erbjudanden från ATG

 • ATG

  ATG Riders League

  ATG Riders League hade premiär våren 2019 och fick en uppföljning med ytterligare en serie under hösten. Totalt tillfördes svensk hoppsport över en miljon kronor i prispengar och arrangörsbidrag.
  – Det känns otroligt bra att vara med och utforma en tävling som verkligen bidrar till att utveckla ridsporten, säger Cissi Wallin.

  Läs mer
 • ATG

  TÄVLING! Vad vill du vinna?

  Svara på frågorna och vinn fina priser, och kom gärna med inspel på hur ATG kan bidra ännu mer till hästarna och hästnäringen.

  Läs mer
 • ATG

  ATG Talang

  I sju år har ATG möjliggjort Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram ATG Talang, där ryttare med mästerskap i sikte får kunskap och stöd under ett år. Nu vill vi forma ett lika framgångsrikt utvecklingsprogram för trav- och galoppsporten.

  Läs mer
 • ATG

  Se filmen

  Gothenburg Horse Show

  ATG har varit med och möjliggjort Gothenburg Horse show sedan eventet startade 1977.

  Läs mer
 • ATG

  Se filmen

  Clinic- ridträna din travhäst

  En clinic i samarbete med Hästnet.

  Läs mer
 • ATG

  Se filmen

  Mustaschkampen

  I november stödjer ATG Mustaschkampen

  Läs mer
 • ATG

  Se filmen

  Stall 43

  På Stall 43 får ungdomar och barn med autismspektrumdiagnos möjlighet att möta hästen.

  Läs mer
 • ATG

  Se filmen

  Stiftelsen Life After Racing

  Stiftelsen Life After Racing är en insamlingsstiftelse med syfte att skapa möjligheter och ge förutsättningar för travhästar till ett fortsatt värdigt liv efter avslutad tävlingskarriär.

  Läs mer