NAVIGERING

close
Start / Utställare /

Land Rover

Välkommen till Land Rover

Land Rover

Sedan 1948 har vi på Land Rover skapat innovativa, robusta bilar som andas legendarisk kompetens, uthållighet och prestanda.

Våra bilars unika förmåga att bemästra alla underlag och ta föraren längre, genomsyrar vår historia, nutid och framtid. I över 30 år har vi haft en passion för ridsporten, då utövarna alltid tycks vilja nå ”Above & Beyond”, precis som vi.

Se våra erbjudanden keyboard_backspace
Start / Utställare /

Land Rover

Erbjudanden från Land Rover

 • Land Rover

  Nya Defender – en ikon i ny skepnad!

  Nya Defender representerar 70 års innovationer och förbättringar och är en hyllning till modellens traditionella slitstyrka, samtidigt som den är en Defender för 2000-talet – nu också som PHEV

  Läs mer
 • Land Rover

  Land Rover Nyhetsbrev – skriv upp dig!

  Under nästa vecka kommer helt nya Discovery att presenteras för världen.

  Läs mer
 • Land Rover

  Se filmen

  Banbrytande teknik med Land Rover

  Hundar, barn, packning – har du fullt i bilen och ingen sikt bakåt? Inga problem! Men ClearSight inre backspegel, förvandlas backspegeln till en högupplöst videoskärm som visar vad som finns bakom bilen.

  Läs mer
 • Land Rover

  Se filmen

  Backa som ett proffs

  Tillvalet Advanced Tow Assist hjälper dig att styra hästsläpet och bilen vid backning med hjälp av den roterande Terrain Response 2-kontrollen. När en dragkrok monteras kommer systemet att kontrollera fordonets styrning för att uppnå den önskade banan för släpet, vilken visas på infotainment-skärmen.

  Läs mer
 • Land Rover

  Se filmen

  Land Rover PHEV

  Vår mest innovativa drivlina hittills! Laddhybridfordon förkortas ofta till hybrid eller, för att särskilja dem från mildhybridfordon, PHEV. Men varför ska du välja PHEV och vad är det egentligen?

  Läs mer
 • Land Rover

  Se filmen

  Discovery Sport – kampanj

  Äventyrslystna familjefavoriten! Hundratals mil kors och tvärs genom vårt natursköna land eller bara en kortis till mötet, middagen eller affären runt hörnet. Discovery Sport förvandlar alla resor till ett äventyr – och låter dig alltid nå målet med stil.

  Läs mer
 • Land Rover

  Range Rover Evoque – kampanj

  Designikonen med 225 prisrosetter! Range Rover Evoque är parhästen för dig som uppskattar lyx, komfort och modern teknik. Den har kammat hem fler än 225 bilpriser – däribland ”Årets SUV” samt ”Världens vackraste bil” och sålts i över 800 000 exemplar.

  Läs mer
 • Land Rover

  Hästkrafter möter hästkrafter – event 2021

  Vi hoppas på ett ljusare 2021 och ser bland annat fram emot vår medverkan vid EM i fälttävlan på Segersjö Herrgård och 100-årsjubileet av Falsterbo Horse Show. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du alltid senaste nytt om event, lanseringar och kampanjpriser!

  Läs mer
 • Land Rover

  Range Rover Sport – kampanj

  Nya Range Rover Sport Plug-In Hybrid drar blickarna till sig, trots att den i eldriftsläget kör ljudlöst upp till 48 km – innan bensinmotorn sömlöst tar över. Designen, prestandan och känslan av lyx gör knappast någon hemlighet av att det är en Range Rover du sitter i. Och vill du fortsätta resan i tysthet så hittar du lätt alla laddstationer på vägen till ditt mål med bilens unika infotainmentsystem Pivi Pro.

  Läs mer