NAVIGERING

close
Start / Utställare /

Stall Kristian Lindberg

Välkommen till Stall Kristian Lindberg

Stall Kristian Lindberg

Välkommen till Stall Kristian Lindberg! Mitt namn är Kristian Lindberg och jag är proffstränare på Årjängstravet där jag driver en rörelse med 15-20 hästar med hjälp av en klippa till anställd som heter Jenny Eriksson. Jag har också stöttning av familjen, bestående av sambo, döttrar och svärfar som alla är travtokiga. Jag brinner för hästen och extra kul är det att få välja ut individer på auktion och sedan träna dessa framåt i karriären. Jag har fått förtroendet att köpa in riktigt fina hästar genom åren och det inspirerar mig mycket att träna upp hästar från grunden.

Besöksadress: Leverhögen Tronskasa, 672 91 Årjäng

Telefon: 070-339 63 31

E-post: kristian.lindberg81@gmail.com

Hemsida: www.instagram.com/stall_kristian_lindberg/

Se våra erbjudanden keyboard_backspace
Start / Utställare /

Stall Kristian Lindberg

Erbjudanden från Stall Kristian Lindberg

 • Stall Kristian Lindberg

  Att tävla är grejen

  Jag brinner för tävlingsmomentet och målet med det vi håller på med är trots allt att vinna travlopp. Att vinna som kusk med en egentränad häst står riktigt högt, men det är även kul att vinna med glada amatörers hästar. Anlita mig sgärna om kusk och jag tar mig alltid tid att värma och råda vad som blir bäst för just din häst. Tveka aldrig att slå mig en signal.

  Läs mer
 • Stall Kristian Lindberg

  Bli andelsägare – Hard Center

  Passa på att bli delägare i hästen Hard Center. En fin tvååring som löste sitt premielopp på ett trevligt vis. Jag har förväntningar på att han kommer att bli en fin starthäst mot våren/sommaren. Mamman var en startkatapult som tjänade ca 700 000 kr och Hard Livin har börjat sin avelskarriär fint med avkommor som Diana Zet och Don Fanucci Zet. Investeringskostnaden är 6000 kr plus moms för 5 % och månadskostnaden är ca 700 kr exkl moms. Du är välkommen att ringa för mer information och eventuell boknig av en andel.

  Läs mer
 • Stall Kristian Lindberg

  Ett häftigt travminne

  För att nämna ett häftigt travminne från Årjängstravet nämner jag segern på V75 med andelshästen Conrads Wilhelm på Stortravet i juli 2015. Massa hästägare var på plats och det var en helt otrolig stämning och glädje som vi tillsammans kände. Det är häftigt att än idag finns Conrad kvar hos mig i stallet och tävlar fortfarande framgångsrikt med sitt ägargäng som största fanclub. Jag hoppas verkligen att publiken snart får komma till travbanorna igen och glädjas med oss aktiva när vi vinner.

  Läs mer
 • Stall Kristian Lindberg

  Träningsfilosofi

  Vi tränar hästarna på Årjängstravets anläggningen som är komplett eftersom det finns fina skogslingor, rakbana, backe, rundbana och paddock. Vi kan träna mångsidigt, men väljer att lägga grunden av träningen i backen och sedan varva med lättare rakbane- eller banjobb när det behövs. Vi använder pulsmätare i vår träning och är noga med att individanpassa för varje häst. Jenny Eriksson sköter om hästarna med största omsorg och hästarna får mycket tid och pyssel ihop med det bästa av foder. Minsta detalj är viktig för att lyckas och tillsammans lägger vi upp träningen för stallets hästar för bästa resultat.

  Läs mer
 • Stall Kristian Lindberg

  Verksamheten

  Verksamheten har sin bas på Årjängstravet där jag hyr två-tre stallar med plats för upp till 20 hästar. Träningsanläggningen är alldeles brevid och det finns hagar i skogsmiljö samt närmare stallarna att tillgå. De bekvämligheter man behöver på en anläggning finns på plats. Tillsammans med resten av gänget på stallbacken håller vi ihop och har en trevlig gemenskap som jag uppskattar.

  Läs mer