NAVIGERING

close
Start / Utställare /

Stall Tom Horpestad

Välkommen till Stall Tom Horpestad

Stall Tom Horpestad

Välkommen till Stall Tom Horpestad! Tillsammans med sambon Rebecca driver jag, Tom Horpestad, en rörelse med 15-20 hästar i träning. Jag brinner för att träna fram en häst från grunden som unghäst till färdig tävlingsindivid och för att lyckas gäller det att träna varje individ utifrån sina förutsättningar. Min bas är på min gård i Klevane strax utanför Årjängstravet.

Besöksadress: Klevane Klinten, 672 91 Årjäng

Telefon: 070-5807227

E-post: tom.horpestad67@gmail.com

Hemsida: www.stallhorpestad.com

Se våra erbjudanden keyboard_backspace
Start / Utställare /

Stall Tom Horpestad

Erbjudanden från Stall Tom Horpestad

 • Stall Tom Horpestad

  Bli hästägare – Andelshäst – Digital Circling

  Bli delägare i 1/3 av tävlingsrätten i denna ”Tarzan” Melander häst för 3000 exkl moms per månad. Ingen investeringskostnad. Ta chansen och bli delägare i en starthäst som är i full tävlingsform och som startar igen inom kort.

  Läs mer
 • Stall Tom Horpestad

  Bli hästägare – Andelshäst – Pastor Lucas

  Bli delägare i 5 % av tävlingsrätten i denna fina valack för 750 kr exkl moms per månad. Ingen investeringskostnad. Ta chansen och bli delägare i en starthäst som är i full tävlingsform och som startar igen inom kort.

  Läs mer
 • Stall Tom Horpestad

  Fira framgångar tillsammans

  Att vara hästägare hos oss innebär ett äventyr och vi välkomnar nya hästägare att få fira framgångar tillsammans med. Ring gärna så hittar vi ett passande erbjudande för dig.

  Läs mer
 • Stall Tom Horpestad

  Gården och träningsmöjligheter

  På gården i Klevane har jag ett stort stall med plats för 20 hästar och ett mindre utestall. Jag har mycket mark på gården med plats för många stora och luftiga hagar. Motionskör gör vi på milsslånga grusvägar och tränar gör vi på rakbanan i närheten eller inne på Årjängstravet som ligger 2 km bort. Välkommen att besöka oss!

  Läs mer
 • Stall Tom Horpestad

  Största framgången i karriären

  Största framgången hittills i min karriär var 2004 då jag tillsammans med Gazza Degato segrade i Svensk Travderby på Jägersro. Det var en helt fantastisk tid tillsammans med Gazza Debgato och att vinna det loppet står absolut överst på min lista över framgångar.

  Läs mer