NAVIGERING

close
Start / Utställare /

Nordiska Travmuseet

Välkommen till Nordiska Travmuseet

Nordiska Travmuseet

Nordiska Travmuseet är en ideell förening för alla trav- och hästintresserade. Museet har till uppgift att arkivera, dokumentera och presentera travsportens historia till gagn för sporten.

Museet är det enda i sitt slag i Europa, och har som ambition att omfatta hela nordens travsport. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa och vidareutveckla informativa och intressanta utställningar som belyser travets historia och verksamhet, dess personligheter, såväl hästar som kuskar och tränare, och deras prestationer.

Nordiska Travmuseet erbjuder också alla travbanor och travorganisationer hjälp och stöd att bevara, organisera och tillgängliggöra deras unika arkivmaterial, foton, litteratur och föremål.

Besöksadress: Marknadsvägen 24, Årjäng Sweden

Telefon: +46 573-71 18 00

E-post: info@travmuseet.com

Hemsida: www.travmuseet.com

Se våra erbjudanden keyboard_backspace
Start / Utställare /

Nordiska Travmuseet

Erbjudanden från Nordiska Travmuseet

 • Nordiska Travmuseet

  Arkivmaterial och Föremål

  Nordiska Travmuseet erbjuder alla travbanor, travorganisationer och travaktiva hjälp och stöd att bevara, organisera och tillgängliggöra deras unika arkivmaterial, foton, litteratur och föremål som prissamlingar, äldre utrustning och memorabilia.

  Läs mer
 • Nordiska Travmuseet

  Besök Nordiska Travmuseet

  Välkommen att besöka oss på Nordiska Travmuseet, i Årjäng. Museet erbjuder fina utställningar, konferensmöjligheter i underbar miljö och en restaurang i toppklass.

  Läs mer
 • Nordiska Travmuseet

  Bli medlem

  Om du tycker att vårt arbete är viktigt och vill stödja oss kan du bli medlem i Nordiska Travmuseet. Som medlem får du förmåner som fri entré och nomineringsrätt till Hall of Fame – travets storheter.

  Läs mer
 • Nordiska Travmuseet

  Hall of Fame

  I Hall of Fame – Travets storheter hedras den nordiska travsportens allra främsta med en plats. Vi är särskilt stolta över att kunna presentera de invalda för våra besökare, i vår särskilda Hall of Fame-utställning.

  Läs mer
 • Nordiska Travmuseet

  Utställningar

  Våra utställningar följer utvecklingen från de allra första trevande stegen när man började utveckla den organiserade travsporten till dagens profiler, arenor, elitsport och spelutveckling.

  Läs mer
 • Nordiska Travmuseet

  Utställningsdesign och Tryckproduktion

  Nordiska travmuseet kan hjälpa er att visa upp er hästverksamhets historia och bakgrund, i fasta eller flyttbara fysiska utställningar, digitala utställningar eller tryckproduktioner skräddarsydda för er verksamhets behov.

  Läs mer