NAVIGERING

close
Välkommen till

Horse Fair Online 2020

En mässa som är 100% online där du fortfarande kan besöka och chatta med montrar och ta del av erbjudanden och nyheter. Öppen 6-8 November mellan 11.00-19.00

Besök mässkartan för att kika in i utställarnas montrar

Mot montrarna >

Utvalt för dig

Tävlingar

Ta chansen att vinna fina priser från en mängd stora varumärken

Carl Hedins Clinic

Se clinicen med Carl Hedin och ta chansen att chatta med honom live här på mässan.
Carl ger dig mängder med information och tips hur du kan få hästen att må bra och hur du tar hand om den.

Carl finns tillgänglig att chatta med 12-12:30 Lördag-Söndag

Agria

Att ha rätt djurförsäkring hjälper dig som djurägare så att du kan känna dig trygg om olyckan är framme. Hos Agria kan du skräddarsy försäkring så att den passar just dig och ditt djur. Våra ombud finns tillgängliga här i vår monter och hjälper dig med detta.

I VÅR MONTER KAN DU BLAND ANNAT:

  • Teckna försäkring med 15% rabatt
  • Titta på clinic och chatta med Carl Hedin
  • Vara med och tävla om en akutväska samt ett första hjälpen-kit

Utställare i fokus

Gå till mässkartan >

Chatta med oss

RS Mustang

Härkeberga Ekeby 21, 745 96 Enköping

Vi kan erbjuda dig stallströ och hästfoder under samma tak!

RS Mustang samarbetar med de svenska bönderna. För oss är det en självklarhet att rekommendera svenskt foder av högsta kvalité. Spannmålen närproducerads och är ett utmärkt komplement till svenskodlat grovfoder.

I över 30 år har vi producerat och levererat stallströ. Vi har kontinuerligt utvecklat och lagt till nya, kompletterande typer av ströprodukter, anpassade efter kundernas behov. Idag är vi stolta att kunna presentera Nordens bredaste sortiment av stallströprodukter, som håller högsta kvalité.

36 Erbjudanden

Chatta med oss

Torstensons Hästtransportcenter

10 platser i Sverige

Sveriges största leverantör av transportfordon för hästar från ett gäng med flera hundra års samlad erfarenhet!

På Dräggesta Gård utanför Västerås där allt började för mer än 25 år sedan och huvudkontoret idag finns har det funnits hästar i tre generationer. Förutom ett kontor med 5 anställda och 3 mekaniker i verkstaden som bara arbetar med transportfordon för hästar finns på gården hästuppfödning, tävlingshästar och rehabiliteringsstall för hästar. Här har det lastats och transporterats hästar i decennier vilket byggt upp en unik kunskap och erfarenhet!

Utöver det finns idag hos Torstensons Hästtransportcenter försäljare spridda över landet. Alla hanterar hästar mer eller mindre dagligen och det finns mångårig erfarenhet och en kunskapsbank utöver det vanliga.

Förutom kunskaper om hur hästar på bästa sätt transporteras finns givetvis erfarenhet från alla på marknaden tänkbara upplägg vad gäller finansiering och typer av ägande eller hyra av transportfordon. Detta oavsett om det gäller de största C-kortsbilarna, B-kortsbilarna eller enklast möjliga trailer.

Det bästa av allt! Vi älskar att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet så kontakta någon av oss på Torstensons om du har funderingar över hur din häst skall transporteras, hur en finansiering kan se ut eller om du bara undra över hur mycket du får dra med din bil.

17 Erbjudanden

Chatta med oss

Välkommen till Uhip

Centralvägen 35 D, 183 57 Täby

10% i mässrabatt på hela sortimentet. Spana in din favorit och chatta med oss om du har en fråga!

Uhip brinner för dig som möter dagliga väderutmaningar och lever ett aktivt hästliv. Vår ledstjärna är att skapa kläder av funktionella material, med smarta funktioner och med snygg design så att du ska kunna göra det du älskar med stil.

www.uhip.se

10 Erbjudanden

Chatta med oss

Back On Track

Sofielundsgatan 5A

Back on Track är ett svenskt företag som saluför textilprodukter av Welltex, polypropylen med insmält keramiskt pulver.
Vid användning ökar blodcirkulationen vilket bland annat medför välbefinnande, minskar svullnader och påskyndar läkning samt återhämtning.

25 Erbjudanden

Chatta med oss

KRAFFT

KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 20 000 svenska bönder. Vi lanserade vårt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

16 Erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Se alla erbjudanden >
  • Läs mer
  • Läs mer
  • Läs mer
  • Läs mer
  • Läs mer
  • Läs mer