NAVIGERING

close

Hästnet

Hästnet startade 2003 i Lindesberg och har sedan dess vuxit fram till att bli Sveriges ledande sida för hästintresserade. Idag är Hästnet Sveriges i särklass största marknadsplats för allt som är hästrelaterat med mer än 20,000 aktiva köp- och säljannonser.

Förutom annonser erbjuder vi våra användare att ta del av redaktionella artiklar, digitala clinics och mycket mer!

Sedan 2019 äger Hästnet även Storbritanniens största markandsplats för husdjur och hästar, pets4homes.co.uk, samt även Storbritanniens största forum för husdjur, petforums.co.uk.

Besök Hästnet

Erbjudanden

Inspiration

Dags för nytt?

Dröm dig bort bland hästgårdar till salu just nu.

 • Inspiration från Trivselhus

  Beställ Trivselhus inspirerande huskatalog är fylld av arkitektritade husmodeller och värdefull inspiration för dig som drömmer om att bygga nytt!

  Läs mer
 • Byggtips från Abetong

  På travtränaren Johan Untersteiners drömgård finns plats för totalt 56 hästar i två stall. Här ger han några tips till dig som går i byggtankar.

  Läs mer
 • Bygga lösdrift?

  Behöver du bygga om, ut eller bygga nytt stall? Myrby har lösningar till de flesta av dina problem. Även tillbehören som gör ditt stall komplett.

  Läs mer
 • Finansiera ditt hästköp med hjälp av Advisa

  Vår finansieringspartner Advisa hjälper dig till bättre lånevillkor.

  Läs mer
 • Hästnet Digitala Clinics

  Med önskan och målet att sprida kunskap som i övrigt begränsas av rådande situation har vi på Hästnet tillsammans med några av ridsportens främsta profiler, skapat digitala clinics. Alla våra clinics är helt gratis att se och du streamar dom enkelt via vår Youtube-kanal.

  Se filmen